+31 6 124 764 43 Elke werkdag van 08:00 tot 9:00
Lettergrootte

27 mei 2015

Aanstaande zaterdag 30 mei organiseert de Lions Club Hoevelaken de Manifestatie Hoevelaken DUURZAAM op de Van Aalstplein in Hoevelaken, bij de muziektent.
Tijd: Van 14.00 tot 18.00 uur. Kunstveiling vanaf 17.30 uur

Het belooft een zeer gezellige middag te worden met leuke en interessante presentaties, demonstraties, lezingen en ervaringen voor bewoners van Hoevelaken over allerlei aspecten die met DUURZAAMHEID te maken hebben.

Erg leuk is ook dat er vooral veel lokale ondernemers deelnemen. Zoals de AH met hun biologische assortiment, De Haen voor de dorstige onder ons, bakker Toebast met biologisch brood bereid met desem, slager/traitteur Steltenpool met duurzaam en vooral lekker vlees. Maar ook Hoflake optiek is van de partij met houten bril monturen, ons eigen installatie bedrijf Timmer met zonnepanelen & Electroworld Weterings met energie zuinige apparaten en nog vele meer. Eigen ondernemers uit Hoevelaken die met hun producten en/of diensten inspelen op factoren van DUURZAAM en DUURZAAMHEID en dat op deze manifestatie voor het voetlicht brengen.

De middag wordt afgesloten met een unieke kunstveiling waarvan de opbrengst ten goed komt aan het fantastisch doel dat de Lions Club dit jaar ondersteunt: De vrijwilligers organisatie Hulpdienst Hoevelaken.

We nodigen jullie dus van harte uit om te komen genieten van dit alles.Wilt u meer weten over deze manifestatie zie de website
duurzaam.lions.nl/hoevelaken-duurzaam-lc-hoevelaken

Overige uitgelichte artikelen