+31 6 124 764 43 Elke werkdag van 08:00 tot 09:00
Lettergrootte

Persoonsgegevens die wij verwerken

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over je activiteiten op onze website (zie Google Analytics)

We verwerken je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Om je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Om je gedrag op de website te analyseren, zodat daarmee de website verbeterd kan worden en het aanbod van producten en diensten afgestemd kan worden op jouw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
We verkopen je gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze doelen.

Cookies

We gebruiken alleen technische en functionele cookies. En eventueel analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Bekijk hier een toelichting.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om je gedrag op de website te analyseren. Hiervoor worden Google Analytics cookies gebruikt, maar deze hebben geen of geringe gevolgen voor je privacy. Wij hebben Google Analytics namelijk privacyvriendelijk ingesteld volgens de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

We nemen de bescherming van je gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen van misbruik zijn, neem dan contact met ons op.