+31 6 124 764 43 Elke werkdag van 08:00 tot 9:00
Lettergrootte

Naast alle hulp die wij in Hoevelaken aan onze klanten aanbieden, leek het een goed idee om hen ook tussendoor eens uit te nodigen voor een kopje koffie thuis of bijvoorbeeld bij de Haen.
Willy van den Berg, al vele jaren een toegewijde vrijwilligster, vond dit wel een leuk idee en nodigde een van haar klanten uit voor een kopje thee in haar tuin. Het werd een heel gezellig samenzijn en Willy wilde haar ervaringen met een paar fotootjes op onze site delen. Dat was vlak voor 22 september jl.
Op die dag sloeg het noodlot toe en overleed Willy, mogelijk als gevolg van een fietsongeluk eerder die dag.
Het bestuur heeft er lang over nagedacht of het wel passend is haar stukje over het tuinbezoek op onze site te plaatsen, maar wij zijn ervan overtuigd geraakt dat Willy niet anders had gewild.

Met vriendelijke groet,
mede namens het bestuur
Rick Eising

Geachte medewerkers,
Er wordt wel eens gevraagd door de redactie of wij (vrijwilligers) iets ondernemen met onze gast; bij deze had ik haar uitgenodigd om bij mij in de tuin te komen koffie of thee te drinken, en dat heeft zij gedaan.
Mevr. C. Beijlsmit is bijna 94 jaar en om dat ze dicht bij mij woont kwam ze met haar rollator bij mij.
Ze heeft gezellig oude verhalen over vroeger met haar man en kinderen verteld en na de koffie nog een ijsje verorberd, het was een gezellige middag.
Vriendelijke groetjes
Willy van den Berg.
Hoevelaken.