Hulpdienst Hoevelaken

06 - 124 764 43

Wij zijn persoonlijk bereikbaar op werkdagen van 08:00 t/m 09:00. Buiten deze uren kunt u een boodschap achterlaten.

Seniorenbeurs 2016 in Nijkerk

Letter grootte:

Drie jaar geleden organiseerden de Hulpdienst Hoevelaken, de PCOB, het UVV en Sigma samen met de gemeente Nijkerk een seniorenbeurs. Met 1500 bezoekers bleek de beurs een schot in de roos en dus voor herhaling vatbaar. Afgelopen vrijdag 18 maart werd dus weer een seniorenbeurs gehouden, dit keer in Het Hof van Holland.  En natuurlijk was onze Hulpdienst weer betrokken bij de organisatie.

Vanzelfsprekend waren we ook op de beurs aanwezig met een stand. Dankzij gulle giften en de nodige creativiteit hebben wij inmiddels een stand die gezien mag worden. De hele middag en een deel van de avond hebben onze vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden aan de bezoekers uitleg gegeven over onze activiteiten.  Was de eerste beurs al een succes, deze tweede beurs overtrof met meer dan vijftig standhouders alle verwachtingen en gelukkig was er veel belangstelling voor onze Hulpdienst-stand.

 Natuurlijk is u, als bezoeker van de vorige week in Nijkerk gehouden Seniorenbeurs, de fraaie windfaan van de Hulpdienst bij de ingang opgevallen.Deze windfaan is een gift van het Hoevelakense bedrijf Pharmatech. Directeur Simon Arnoldussen zegde deze windfaan toe tijdens de vorig jaar gehouden Beursvloer. Langs deze weg dankt de Hulpdienst Hoevelaken de heer Arnoldussen voor deze eyecatcher, die bij de vele presentaties van onze Hulpdienst Hoevelaken zeer goed van pas komt